Saltar apartados

Presentació

El Departament de Ciències Ambientals i Recursos Naturals és un dels més antics de la Universitat d'Alacant, ja que es va crear en 1986 com a centre adscrit a la Facultat de Ciències, amb prou faenes 7 anys després de la creació oficial de la UA en 1979.

En origen, reunia diferents àrees de coneixement relacionades amb la Biologia i les Ciències Ambientals en general, però a partir de 1993, i com a conseqüència del creixement natural de la pròpia Facultat, van ser segregant-se alguns nous departaments a partir d'aquest (Dpto. Ciències de la Terra i Medi ambient, Dpto. Ecologia i Dpto. Ciències del Mar i Biologia Aplicada).

Des de finals de 2004, el Departament de Ciències Ambientals i Recursos Naturals queda conformat en la seua estructura actual, aglutinant professors adscrits a tres àrees de coneixement i recerca: Botànica, Fisiologia Vegetal i Zoologia.

Actualment, el Departament CARN imparteix docència en els graus adscrits als següents centres de la UA:

-Facultat de Ciències: Grau en Biologia; Grau en Gastronomia i Arts Culinàries

-Facultat de Dret: Grau Criminologia

El professorat de DCARN imparteix docència en diversos Màsters oficials, Títols Propis, Cursos de formació de la Universitat Permanent i participa periòdicament en activitats organitzades per Seu Universitària de Bihar i la Seu Universitària de Villena entre altres activitats.

El personal adscrit al Departament de Ciències Ambientals i Recursos Naturals pertany a diferents col·lectius: Personal Docent i Investigador o PDI (format per professors i investigadors pre i postdoctorales), Personal d'Administració i Serveis o PAS (Administratius i tècnics de laboratori), Col·laboradors Honorífics i investigadors visitants.

El PDI amb dedicació exclusiva a aquest departament desenvolupa la seua activitat investigadora en diversos grups de recerca:

- Bionomía, sistemàtica i recerca aplicada d'insectes

- Botànica i conservació vegetal

- Zoologia de vertebrats

Departament de Ciències Ambientals i Recursos Naturals


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3740

Fax: (+34) 96 590 3815

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464